Καρχιμάκης: Ο πρωθυπουργός σιωπά για τον σύμβουλό του που είναι στη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Καρχιμάκης: Ο πρωθυπουργός σιωπά για τον σύμβουλό του που είναι στη λίστα Λαγκάρντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά αφήνει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού και τα λεγόμενά του για τους «μεγαλοσχήμονες».

Σε κείμενό του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «Πάμε Μαζί» ο Μιχάλης Καρχιμάκης ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι στους «μεγαλοσχήμονες» ανήκει και ο σύμβουλός του επί διεθνών θεμάτων το όνομα του οποίου εμφανίζεται στη «λίστα Λαγκάντ» να έχει σε κοινό λογαριασμό με άλλους πέντε εκατομμύρια ευρώ.

«Και για το οποίο σιωπάτε» συνεχίζει ο κ. Καρχιμάκης και προσθέτει «Αυτός κατά τα λεγόμενα σας θα πιαστεί; Θα λογοδοτήσει;».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Μιχάλη Καρχιμάκη:

«Καλημέρα κ.Πρωθυπουργέ και καλή μας χρονιά με δύναμη και πάνω απ' όλα υγεία .

Στους μεγαλοσχήμονες που αναφερθήκατε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σας,ότι θα λογοδοτήσουν μήπως ανήκει και ο σύμβουλος σας επι διεθνών θεμάτων που εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ να έχει ο ίδιος σε κοινό λογαριασμό με άλλους (5)πέντε εκατομμύρια ευρω;

Και για το οποίο σιωπάτε....

Αυτός κατά τα λεγόμενα σας θα πιαστεί; Θα λογοδοτήσει;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ