Ο Μαυραγάνης άλλαξε 63 στελέχη των ΔΟΥ των οποίων ολοκληρώθηκε η θητεία τους - iefimerida.gr

Ο Μαυραγάνης άλλαξε 63 στελέχη των ΔΟΥ των οποίων ολοκληρώθηκε η θητεία τους

Ο Μαυραγάνης άλλαξε 63 στελέχη των ΔΟΥ που τελείωσε η θητεία τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντικατάσταση 51 διευθυντών και υποδιευθυντών εφοριών, καθώς και 12 εποπτών προχωρά ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, όπως προκύπτει από τις δύο αποφάσεις που υπέγραψε και αναμένεται να δημοσιευτούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οπως προκύπτει από τις αποφάσεις, οι αντικαταστάσεις και οι νέες τοποθετήσεις αφορούν σε θέσεις για τις οποίες έχει λήξει η θητεία των εως τώρα προϊσταμένων των συγκεκριμένων υπηρεσιών, ενώ τίθενται ποσοτικοί και ποιοτικοί στόχοι ανά τρίμηνο τους οποίους πρέπει να εκπληρώνουν οι νέοι προϊστάμενοι.

Μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών Γεώργιος Κωστολιάς τοποθετείται διευθυντής του Διαπεριφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου και ο διευθυντής ελέγχου και σχεδιασμού του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας επικεφαλής της Α ΔΟΥ Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ