48 ώρες ακόμη έχουν 45.000 χιλιάδες συνταξιούχοι για να δηλώσουν... ζωντανοί - iefimerida.gr

48 ώρες ακόμη έχουν 45.000 χιλιάδες συνταξιούχοι για να δηλώσουν... ζωντανοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός ότι η προθεσμία για την απογραφή συνταξιούχων του ΟΑΕΕ έχει κρατήσει δύο ολόκληρους μήνες, από του 350.000 εγγεγραμμένους έχουν σπεύσει μόνο 305.000, ενώ η Παρασκευή είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχει δώσει το υπουργείο Εργασίας.

Υπάρχουν ακόμη 45.000 συνταξιούχοι που δείχνουν απρόθυμοι να απογραφούν προκαλώντας σχετικό εκνευρισμό στο επιτελείο του υπουργείου με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση να τονίζει : «Δικαιολογίες πλέον δεν χωρούν καθώς δόθηκε επαρκέστατος χρόνος δύο ολόκληρων μηνών για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ! Το νοικοκύρεμα που έχουμε ξεκινήσει, προϋποθέτει συνέπεια από όλους μας».

Ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι η Παρασκευή θα είναι η τελευταία ημέρα προθεσμίας αι δεν θα δοθεί άλλη παράταση προειδοποιώντας τους 45.000 εναπομείναντες ότι αν δεν απογραφούν θα αναστολή η καταβολή της σύνταξής τους.

«Σε όσους συνταξιούχους δεν προσέλθουν να απογραφούν είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αναστολή της καταβολής της σύνταξης για τον Φεβρουάριο», ήταν τα λόγια του Γιάννη Βρούτση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ