Παρουσιαστής του CNN δέχεται Πρωτοχρονιάτικα on air... στοματικό έρωτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Παρουσιαστής του CNN δέχεται Πρωτοχρονιάτικα on air... στοματικό έρωτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προσομείωση στοματικού έρωτα που «εξάσκησε» πάνω στον Άντερσον Κούπερ την παραμονή Πρωτοχρονιάς η β διαλογής κωμικός Κάθι Γκρίφιν. Και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση από την Times Square στην Νέα Υόρκη.

«Άσε με να γαργαλήσω τον σάκο με τα δώρα σου», «Άσε με να σκύψω να φιλήσω την σαρδέλα σου» και λοιπά επιθωρησιακού επιπέδου αστεία αντάλλαξαν ο Άντερσον Κούπερ (ένας από τους πλέον έγκριτους δημοσιογράφους στην Αμερική) με την κωμικό Κάθι Γκρίφιν κατά την διάρκεια της live πρωτοχρονιάτικης σύνδεσης του CNN με την Times square στην Νέα Υόρκη.

Με την τελευταία να προσπαθεί επανελλημένα να φιλήσει τον καβάλο του λεγοντάς του ότι «Θα σου αρέσει» και εκείνον, που έχει γνωστοποιήσει πρόσφατα τις ομοφυλοφυλικές σεξουαλικές του προτιμήσεις, να επιμένει πως «Δεν νομίζω».

Αυτή είναι η έκτη φορά που οι δυο τους έχουν κάνει την συγκεκριμένη μετάδοση, οπότε ένα επίπεδο οικειότητας αναμένεται.

Παρόλαυτά τα μίντια επιμένουν πως συγκεκριμένα επεισόδια δεν είναι ότι καλύτερο για την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει το CNN, ως το τελευταίο έγκυρο τηλεοπτικό δίκτυο στην Αμερική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ