Ελένη Παπακωνσταντίνου: Τα λεφτά στην HSBC είναι δικά μου και νόμιμα - iefimerida.gr

Ελένη Παπακωνσταντίνου: Τα λεφτά στην HSBC είναι δικά μου και νόμιμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν είναι από το ΤΑΙΠΕΔ η εξαδέλφη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ελένη, της οποίας το όνομα υπήρχε στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ μαζί με του συζύγου και του κουνιάδου της, αλλά είχαν αφαιρεθεί. Η ίδια δηλώνει ότι τα χρήματα στην HSBC ήταν απολύτως νόμιμα.Η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου ήταν μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων στο Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας και παραιτήθηκε μετά το σάλο που ξέσπασε από την Παρασκευή όταν αποκαλύφθηκε η αφαίρεση του ονόματός της και η επακόλουθη παραπομπή του πρώην υπουργού και εξαδέλφου της σε επιτροπή της Βουλής για προκαταρκτική εξέταση με τις κατηγορίες της νόθευσης εγγράφου.

« Τα χρήματα στο λογαριασμό μου στον τράπεζα HSBC είναι προϊόν νόμιμων εισοδημάτων» υπογράμμισε η κυρία Παπακωνσταντίνου.

«Είναι αστήρικτη η δημόσια μνεία του ονόματός μου και είναι γνωστή η επαγγελματική μου πορεία. Ωστόσο υποβάλλω την παραίτηση μου από το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να μην δημιουργήσω προβλήματα στη λειτουργία του Ταμείου» τονίζει η κυρία Παπακωνσταντίνου για την παραίτησή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ