Ο μυστικός Χριστουγενιάτικος γάμος Πιτ-Τζολί στο ιδιωτικό νησί της Ντόνα Κάραν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο μυστικός Χριστουγενιάτικος γάμος Πιτ-Τζολί στο ιδιωτικό νησί της Ντόνα Κάραν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυκνώνουν οι φήμες -από έγκυρες εκδόσεις και όχι απλά tabloids- ότι το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί-Μπράντ Πιτ παντρεύτηκε μυστικά κάτα την διάρκεια των Χριστουγέννων στην έπαυλη που διατηρεί η Ντόνα Κάραν στο ιδιωτικό νησί Parrot Cay στην Καραϊβική.

Οχτώ μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους και μετά από επτά χρόνια σχέσης, το ζεύγος Πιτ-Τζολί φέρεται πως αποφάσισε να ενωθεί στα δεσμά του γάμου κατά την διάρκεια των χριστουγενιάτικων διακοπών τους στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με εφημερίδες όπως η Telegraph και η Daily Mail η τελετή έλαβε χώρα στο Sanctuary, την ιδιωτική έπαυλη που διατηρεί η Ντόνα Κάραν στο ιδιωτικό νησί Parrot Cay (σ.σ. Εκεί που επίσης έχουν σπίτια οι Κιθ Ρίτσαρντς και Μπρους Γουίλις) , παρουσία των 6 παιδιών της, των γονιών του Μπράντ, του αδελφού του Νταγκ και της αδελφής του Τζούλι.

Ο μυστικός Χριστουγενιάτικος γάμος Πιτ-Τζολί στο ιδιωτικό νησί της Ντόνα Κάραν [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο πυρετός για τις ετοιμασίες της τελετής ίσως να εξηγεί και τις 12 νταντάδες που -σύμφωνα με ντόπιο δημοσιογράφο- προσέλαβε το ζεύγος (σ.σ. Επιπλέον από αυτές που έχουν πάντα μαζί τους) για να φροντίσει τα έξι παιδιά τους.

Ο μυστικός Χριστουγενιάτικος γάμος Πιτ-Τζολί στο ιδιωτικό νησί της Ντόνα Κάραν [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τζολί έχει τις βέρες στα χέρια της ήδη από τις 27 Νοεμβρίου, όταν και τις παρέλαβε η βοηθός της από τον οίκο κοσμημάτων Neil Lane.

Ο μυστικός Χριστουγενιάτικος γάμος Πιτ-Τζολί στο ιδιωτικό νησί της Ντόνα Κάραν [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει ακόμη επίσημα επιβεβαιωθεί (αλλά ούτε και διαψευστεί) από το ζεύγος Πιτ-Τζολί.

Ο μυστικός Χριστουγενιάτικος γάμος Πιτ-Τζολί στο ιδιωτικό νησί της Ντόνα Κάραν [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ