Στη φυλακή Γρεβενών ο δολοφόνος της Ξάνθης, μαζί με τον βιαστή της Πάρου - iefimerida.gr

Στη φυλακή Γρεβενών ο δολοφόνος της Ξάνθης, μαζί με τον βιαστή της Πάρου

Στη φυλακή Γρεβενών ο δολοφόνος της Ξάνθης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασε την πύλη των δικαστικών φυλακών Φελλίου των Γρεβενών ο 27χρονος αδίστακτος δολοφόνος και βιαστής της άτυχης 34χρονης Ζωής.

Ο 27χρονος, μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Ξάνθης και την προφυλάκισή του, μετήχθη στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέμεινε το Σαββατοκύριακο απομονωμένος σε κρατητήριο των Μεταγωγών.

Γύρω στις 10 το πρωί ξεκίνησε η μεταγωγή του για τις φυλακές των Γρεβενών όπου έφτασε το μεσημέρι. Προς το παρόν κρατείται σε ειδικό θάλαμο των φυλακών. Στις ίδιες φυλακές έχει μεταφερθεί και κρατείται και ο 21χρονος Πακιστανός που κακοποιήσε βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ το περασμένο καλοκαίρι στην Πάρο.

Ο 27χρονος που διέπραξε την αποτρόπαια δολοφονία τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην Ξάνθη, είχε κρατηθεί επίσης, στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα για ένα 6μηνο και αποφυλακίστηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, υπόθεση για την οποία τελικά αθωώθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ