Στις εκατό πλουσιότερες ομάδες του κόσμου ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Στις εκατό πλουσιότερες ομάδες του κόσμου ο Ολυμπιακός

Στις εκατό πλουσιότερες ομάδες του κόσμου ο Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθερά στις πιο εύρωστες ποδοσφαιρικές εταιρείες βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά που φέτος καταλαμβάνει την 79η θέση τη σχετική λίστα που ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη συμβουλευτική εταιρεία Pluri.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας η αξία της υπολογίζεται στα 71 εκατομμύρια ευρώ με μέσο όρο για κάθε παίκτη τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αποτελεί την μοναδική ελληνική ομάδα που βρίσκεται στη λίστα με τις εκατό πιο πλούσιες ομάδες του κόσμου, παρά το γεγονός ότι σημείωσε πτώση δεκαέξι θέσεων σε σχέση με το 2011.

Πρώτη στη λίστα είναι, όπως αναμενόταν, η Μπαρτσελόνα των Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα με 671 εκατομμύρια ευρώ και την ακολουθεί η αιώνια αντίπαλος Ρεάλ Μαδρίτης με 593 εκατομμύρια ευρώ.

Τρίτη στην κατάταξη είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 489 εκατομμύρια ευρώ με την Γιουνάιτεντ να είναι λίγο πιο κάτω με 452 εκατομμύρια ευρώ και τη Μπάγερν Μονάχου να συμπληρώνει την πεντάδα με 429 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ