Συμβουλές υγείας και ομορφιάς για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς - iefimerida.gr

Συμβουλές υγείας και ομορφιάς για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Συμβουλές υγείας για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλοι το ρίχνουμε έξω για να γιορτάσουμε τον καινούριο χρόνο. Αυτό πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα η πρώτη μέρα του χρόνου να μας βρίσκει με ανακατεμένο στομάχι, άσχημη γεύση, πονοκέφαλο, πόνους σε μέση και πόδια. Υπάρχουν όμως μερικοί απλοί κανόνες που αν τους ακολουθήσετε γλιτώνετε από τα δυσάρεστα συμπτώματα της επόμενης μέρας:

Ντυθείτε καλά:
Σίγουρα το φόρεμα που θα βάλετε στο ρεβεγιόν θα είναι κομψό επίσημο και συχνά αποκαλυπτικό, όμως θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε μαζί ένα ζεστό παλτό και ίσως και γάντια για να μην ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με συνάχι.

Ξεκούραση:
Σαφώς η νύχτα απαιτεί ξεσάλωμα και χορό μέχρι πρωίας, αλλά μην φτάσετε τον εαυτό σας στα άκρα. Φροντίστε να έχετε κοιμηθεί σωστά την προηγούμενη ημέρα, ή ακόμα και το μεσημέρι πριν το ρεβεγιόν, για να αντέξετε το ξενύχτι.

Άνετα παπούτσια
Θα χρειαστεί να στέκεστε πολύ ώρα πάνω σε αυτά ή ακόμη και να χορέψετε, οπότε καλό θα είναι να είναι άνετα, ή μία καλή ιδέα είναι να πάρετε μαζί στην τσάντα σας ένα ζευγάρι μαλακές μπαλαρίνες σε περίπτωση που τα τακούνια αρχίζουν να «χτυπάνε» σε μέση και πόδια

Προσοχή στο αλκοόλ και τη σαμπάνια
Εκτός από το ανεπιθύμητο χανγκόβερ που που θα σας καταστρέψει την Πρωτοχρονιά, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με το ξενύχτι και το πολύ φαγητό εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Επίσης προσοχή στο πως θα ανοίξετε τη σαμπάνια. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι, αφήστε κάποιον άλλο να το κάνει και απομακρυνθείτε από το «πεδίο βολής» γιατί δεν χρειάζεται να σας βρει ο νέος χρόνος με μελανιά.

Με μέτρο το φαγητό
Σαφώς τα Πρωτοχρονιάτικα εδέσματα είναι εκλεκτά και εντυπωσιακά, αλλά μην πέσετε με τα μούτρα γιατί θα περάσετε ένα δύσκολο βράδυ με δυσφορία και το φούσκωμα που δε θα σας αφήσουν να το διασκεδάσετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ