Παράταση έως τις 8 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων - iefimerida.gr

Παράταση έως τις 8 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων

 Παράταση έως τις 8 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία εβδομάδα παράταση έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για να προμηθευτούν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Μάλιστα η παράταση που δόθηκε μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα ισχύσει και για τους ιδιοκτήτες οχημάτων, οι οποίοι θέλουν να τα ακινητοποιήσουν και σκοπεύουν να καταθέσουν τις πινακίδες στις εφορίες.

Μετά το τέλος και της παράτασης για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα ξεκινήσει και ο έλεγχος στους οδηγούς από την Τροχαία προκειμένου να εντοπιστούν οι παραβάτες. Σε όσες περιπτώσεις οι άνδρες της Τροχαίας διαπιστώσουν πως κάποιος οδηγός δεν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013, θα του αφαιρούνται επί τόπου οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται πως από φέτος δεν θα υπάρχουν τα γνωστά αυτοκόλλητα και οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου τους την απόδειξη πληρωμής των τελών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ