Αγωνία για τα τέλη κυκλοφορίας – Παράταση ή πρόστιμο; - iefimerida.gr

Αγωνία για τα τέλη κυκλοφορίας – Παράταση ή πρόστιμο;

Κληρώνει για τα τέλη κυκλοφορίας – Παράταση ή πρόστιμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα συμβεί με τα τέλη κυκλοφορίας, αφού σήμερα 31 Δεκεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή τους, ωστόσο ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ΙΧ δεν έχουν ακόμα πληρώσει, ενώ το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα δοθεί παράταση.

Από τα έως τώρα στοιχεία τέλη κυκλοφορίας έχει πληρώσει το 60% των ιδιοκτητών ΙΧ, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατέθεσαν τις πινακίδες του οχήματος τους, αποφασίζοντας να το ακινητοποιήσουν.

Πάντως όπως όλα δείχνουν θα δοθεί παράταση λίγων ημερών -κάτι που συνέβαινε εξάλλου κάθε χρόνο, όταν τα τέλη είχαν τη μορφή αυτοκόλλητων-. Από την άλλη πλευρά όμως δεν πρόκειται να υπάρξει παράταση για την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας , δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτω του υπουργείου Οικονομικών , κ. Θεοχάρης, μιλώντας το πρωί, στο MEGA.

Όσοι όμως χάσουν και τη νέα διορία και δεν πληρώσουν εγκαίρως το σήμα τελών κυκλοφορίας, τότε το ποσό διπλασιάζεται, ενώ αν στους ελέγχους που θα γίνονται από την Τροχαία διαπιστωθεί ότι κάποιος οδηγός δεν έχει πληρώσει το φόρο, θα του αφαιρούνται επί τόπου οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ