Διαβατήριο από τη Γαλλική Γουιάνα αναζητούσε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης - iefimerida.gr

Διαβατήριο από τη Γαλλική Γουιάνα αναζητούσε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαδικασία εξόδου του στο εξωτερικό προετοίμαζε για αρκετό καιρό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βγει εκτός ελληνικών συνόρων.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή της Κυριακής» ο επιχειρηματίας που σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένος για το σκάνδαλο της τράπεζας Proton, αναζήτησε τρόπους ώστε να αποκτήσει διαβατήριο της Γαλλικής Γουιάνας και να μπορέσει να διαφύγει σε χώρα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ο κ. Λαυρεντιάδης επιδίωξε να αποκτήσει το διαβατήριο της χώρας που έχει 236.000 κατοίκους και βρίσκεται στη νότιο Αμερική, πριν από ενάμιση χρόνο.

Την κίνηση αυτή διαψεύδει με κάθε τρόπο η πλευρά Λαυρεντιάδη, που υποστηρίζει πως αν ο ίδιος ήθελε να γλιτώσει την ποινική δίωξη, θα μπορούσε να είχε παραμείνει στο εξωτερικό έπειτα από κάποιο ταξίδι του και όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα -κάτι που έκανε επανειλημμένα όπως αναφέρουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ