«Διάσημη μητέρα της χρονιάς» για το 2012 ανακηρύχθηκε η Τζένιφερ Γκάρνερ - iefimerida.gr

«Διάσημη μητέρα της χρονιάς» για το 2012 ανακηρύχθηκε η Τζένιφερ Γκάρνερ

«Διάσημη μητέρα της χρονιάς» για το 2012 ανακηρύχθηκε η Τζένιφερ Γκάρνερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα τριών και σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, κατάφερε να νικήσει τη Beyonce, τη Ρις Γουίδερσπουν και τη Τζέσικα Σίμπσον και να στεφθεί μητέρα της χρονιάς από το περιοδικό Today's Parent

Μπορεί να έχει τα χέρια της γεμάτα με τα τρία αξιολάτρευτα παιδιά στο σπίτι – την 7χρονη Βάιολετ, την 3χρονη Σεραφίνα και τον μόλις 10 μηνών Σάμουελ - αλλά η σκληρή δουλειά της ως εργαζόμενη μητέρα απέδωσε καρπούς: Το περιοδικό Today's Parent την έστεψε μητέρα της χρονιάς για το 2012

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Τζένιφερ πολλές γνωστές celebrity συμπεριλαμβανομένων των Beyonce, Ρις Γουίδερσπουν, Τζέσικα Άλμπα και Τζέσικα Σίμπσον.

Το περιοδικό ανέφερε ότι ένας από τους λόγους που κέρδισε το «στέμμα» είναι ότι καταφέρνει να παραμένει εκθαμβωτική και λαμπερή, αλλά και καλή μητέρα ταυτόχρονα, ενώ είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πολύ σκληρά εργαζόμενες μητέρες.

«Θέλαμε ένα τρίτο παιδί και κάναμε ένα τρίτο, και εγώ δεν θα άλλαζα με τίποτα» δήλωσε όταν γέννησε το αγοράκι της. «Αλλά, ξέρετε πώς τα δύο παιδιά είναι σαν να έχεις έξι; Ε το τρίτο με φτάνει στα όρια της αντοχής μου.» συμπλήρωσε, ωστόσο καταφέρνει και διατηρεί μία αξιοπρεπέστατη και προσεγμένη οικογένεια.

Παρόλο που η Τζενιφερ και ο σύζυγος της Μπεν Άφλεκ είναι A-list στο Χόλιγουντ, καταφέρνουν να διατηρούν την καθημερινή τους ζωή όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική: Είναι συνεχώς έξω με τα παιδιά για τα ψώνια τους, τα πάνε οι ίδιοι στο σχολείο και βγαίνουν για δείπνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ