Παπακωνσταντίνου: Σκευωρία, λυπάμαι που με ενοχοποιεί ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Παπακωνσταντίνου: Σκευωρία, λυπάμαι που με ενοχοποιεί ο Βενιζέλος

Παπακωνσταντίνου: Σκευωρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου που όλοι δείχνουν ως υπεύθυνο για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, απαντά στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο κάνοντας λόγο για σκευωρία σε βάρος του.

Παράλληλα, αφήνει σαφή υπονοούμενα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αναρωτώμενος γιατί σταμάτησε -μόλις έφυγε από το υπουργείο- η έρευνα που είχε ζητήσει

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου έχει ως εξής:

Λυπάμαι που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σπεύδει να αποδώσει ευθύνες για τυχόν αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ» σε εμένα προσωπικά.

Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί, και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίησή μου.

Και επιτέλους, πρέπει να απαντηθεί το γιατί σταμάτησε η έρευνα που είχα ζητήσει για τα ονόματα στη «λίστα Λαγκάρντ» από τη στιγμή που έφυγα από το υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ