Λοβέρδος: «Δεν θα ιδρύσουμε το ΠΑΣΟΚ νούμερο 2» - iefimerida.gr

Λοβέρδος: «Δεν θα ιδρύσουμε το ΠΑΣΟΚ νούμερο 2»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις μελλοντικές του κινήσεις στον ελληνικό πολιτικό χώρο μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος που βρέθηκε στα Ιωάννινα για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου.

«Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Όλα εκείνα, που οδηγούν τον ελληνικό λαό σε περαιτέρω δυστυχία, φτώχεια και εγκληματικότητα. Γι' αυτό ιδρύσαμε τη ΡΙΚΣΣΥ. Γι' αυτό θα συγκλίνουμε με δίκτυα και πρόσωπα του χώρου. Δηλώσαμε τη διαθεσιμότητά μας, και περιμένουμε προσκλήσεις, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος» ανέφερε και επεσήμανε:

«Ας μην φοβούνται οι διστακτικοί. Δεν πρόκειται να ιδρύσουμε το ΠΑΣΟΚ νούμερο 2. Δεν στοχεύουμε, δεν επιδιώκουμε, δεν θέλουμε τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Μας ενδιαφέρει η ίδρυση ενός νέου, μεταρρυθμιστικού, ριζοσπαστικού, ευρωπαϊκού, και κυρίως ανατρεπτικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος».

Για την επόμενη μέρα, ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε πως χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα «άμεσης δράσης», το οποίο και θα ανακοινώσει το προσεχές διάστημα. «Είναι ένα πρόγραμμα άμεσης δράσης, άμεσης εφαρμογής, και έως τον Ιούνιο η κυβέρνηση, αν το αποδεχτεί, μπορεί να το έχει εφαρμόσει. Δεν θα περιμένουμε τις εκλογές για να πούμε το πρόγραμμά μας. Θα το πούμε απ´ τώρα, και θα βοηθήσουμε μέσα από την Βουλή να υιοθετηθεί και να εφαρμοστεί» σημείωσε.

Παράλληλα, ζήτησε την άμεση ενημέρωση του ελληνικού λαού για όσα έχουν συμβεί στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». «Πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια. Είναι τέτοια η δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα που πρέπει αμέσως να ενημερωθεί ο λαός για ό,τι έχει γίνει» τόνισε ο βουλευτής της Β' Αθηνών υπογραμμίζοντας πως «κάθε καθυστέρηση ευνοεί τους λασπολόγους και τους προβοκάτορες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ