Η πρώην σύζυγος του Μπερλοσκόνι θα πάρει 3 εκατ. ευρώ το μήνα διατροφή - iefimerida.gr

Η πρώην σύζυγος του Μπερλοσκόνι θα πάρει 3 εκατ. ευρώ το μήνα διατροφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βερόνικα Λάριο, πρώην σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα λαμβάνει διατροφή 3 εκατ. ευρώ το μήνα, σύμφωνα με το δικαστήριο του Μιλάνου, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός Τύπος.

Αυτή η απόφαση ελήφθη τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του ζεύγους και βάζει τέλος σε μια έντονη νομική διαδικασία μεταξύ των δύο συζύγων.

Η Βερόνικα Λάριο, 56 ετών, είχε ζητήσει διαζύγιο τον Μάιο του 2009 και είχε καταγγείλει τον σύζυγό της με επιστολή προς τα ιταλικά ΜΜΕ στην οποία ανάφερε ότι «δεν μπορεί πλέον να ζει με κάποιον που πηγαίνει με ανήλικες».

Αυτή η κολοσσιαία διατροφή των 100.000 ευρώ την ημέρα (ήτοι 36 εκατ. το χρόνο) αντιστοιχεί στα κριτήρια που θέτει το άρθρο 156 του ιταλικού αστικού κώδικα ο οποίος προβλέπει ότι η ζωή του χωρισμένου συζύγου πρέπει να ανταποκρίνεται στην περίοδο που ζούσαν στην ίδια στέγη.

Η Βερόνικα Λάριο δεν κατόρθωσε, ωστόσο, να αποσπάσει από τον πρώην σύζυγό της την υπέροχη βίλλα Ματσέριο, στα περίχωρα του Μιλάνου και την οποία αγαπούσε ιδιαίτερα αφού εκεί μεγάλωσε τα τρία παιδιά της. Η συγκεκριμένη βίλλα είναι 120.000 τετραγωνικών μέτρων και εκτιμάται σε 78 εκατ. ευρώ.

Η πρώην ηθοποιός έζησε 30 χρόνια με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τον οποίο παντρεύτηκε το 1990 και απέκτησαν τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ