Χαροπαλεύει η Ινδή φοιτήτρια που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού - iefimerida.gr

Χαροπαλεύει η Ινδή φοιτήτρια που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Χαροπαλεύει η Ινδή φοιτήτρια που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Ινδή φοιτήτρια, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Όπως δήλωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου νοσηλεύεται, η νεαρή κοπέλα παλεύει με το θάνατο, ενώ έχει υποστεί βλάβες του εντερικού συστήματος, πνευμονική λοίμωξη και εγκεφαλικές κακώσεις.

«Η ασθενής παλεύει με τον θάνατο. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν από την ιατρική μας ομάδα κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο δείχνουν λοίμωξη στους πνεύμονες και την κοιλιακή χώρα, καθώς και σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις», δήλωσε σήμερα ο Κέλβιν Λοχ, διευθυντής του Mount Elizabeth Hospital διευκρινίζοντας ότι πριν από την μεταφορά της στη Σιγκαπούρη υπέστη και ανακοπή.

Η 23χρονη Ινδή φοιτήτρια Κινησιοθεραπείας έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα μετά την επίθεση που δέχθηκε από έξι άνδρες που την βίασαν, την χτύπησαν με σιδερένιους λοστούς και στη συνέχεια την πέταξαν έξω από το λεωφορείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.

«Παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας, με την φροντίδα ιατρικής ομάδας πολλών ειδικοτήτων που εργάζεται χωρίς διακοπή για την σταθεροποίηση της κατάστασής της» πρόσθεσε ο Λοχ.

Το όνομα της φοιτήτριας δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο η επίθεση εναντίον της, πυροδότησε κύμα βίαιων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας στην Ινδία για τη έλλειψη μέτρων προστασίας των γυναικών στη χώρα.

Το Νέο Δελχί έχει το υψηλότερο ποσοστό σεξουαλικών εγκλημάτων στην Ινδία, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία, ένας βιασμός καταγράφεται κάθε 18 ώρες, ενώ ο αριθμός των βιασμών έχει αυξηθεί κατά 17% τα τελευταία 4 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ