Οι δραματικές στιγμές Έλληνα τραγουδιστή-Παραλίγο να χάσει το φως του - iefimerida.gr

Οι δραματικές στιγμές Έλληνα τραγουδιστή-Παραλίγο να χάσει το φως του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Δάκης -που ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο- σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Τραγουδούσα σε ένα κέντρο στα βόρεια προάστια της Αθήνας και ξαφνικά πριν ολοκληρώσω τη φράση από το γνωστό ντουέτο μου, το 'Μίλα μου', πέφτω ξερός στην πίστα. Μάλιστα, με την πτώση έσπασε και το κόκαλο που βρίσκεται στο μάγουλο, ακριβώς κάτω από το μάτι. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από ό,τι συνέβη. Όταν άνοιξα τα μάτια μου ήμουνα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί στην αρχή ψάχνανε να δουν αν αυτό που έπαθα είναι εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο και μέχρι να το ανακαλύψουν πέρασα τα πάνδεινα. Τελικά, πρόκειται για ένα κύτταρο του εγκεφάλου που είχε επηρεαστεί από τα φώτα-λέιζερ». Αυτό δήλωσε στην Espresso ο Δάκης, ο οποίος μόλις τερμάτισε στην 2η θέση στο Κυπριακό Dancing with the stars.

Προσθέτοντας σχετικά « Όπως μου είπαν οι γιατροί, αυτό το παθαίνουν συνήθως οι νέοι που συχνάζουν σε χώρους όπου υπάρχουν φώτα λέιζερ, όπως ήταν παλιά οι ντίσκο, αλλά κι εκείνοι που κάθονται πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Η πλάκα είναι ότι ο γιατρός μου συνέστησε να μην πηγαίνω σε ντίσκο και γέλασα πολύ... Του λέω: "Ποιες ντίσκο, γιατρέ;". Ύστερα από θεραπείες ενός χρόνου, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Όλα τα εγκεφαλογραφήματα δείχνουν πως το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί, αλλά χρειάζεται προσοχή. Κι αυτό γιατί δεν κάνει να είμαι στον ήλιο για πολλή ώρα, αλλά και σε φώτα που αναβοσβήνουν, ούτε να κοιτάζω τους προβολείς κατάματα. Επίσης, δεν κάνει να οδηγώ σε δρόμο που έχει αριστερά και δεξιά δέντρα γιατί μπαινοβγαίνει το φως σαν φωτορυθμικό. Αν τύχει κάτι τέτοιο, πρέπει οπωσδήποτε να φοράω σκούρα γυαλιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ