Ξάνθη: Ραγίζει καρδιές η μαρτυρία του αδερφού της 34χρονης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξάνθη: Ραγίζει καρδιές η μαρτυρία του αδερφού της 34χρονης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ενας άγγελος μέσα στη χαρά και μέσα στο χαμόγελο», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του αδερφού της 34χρονης που κακοποιήθηκε και δολοφονήθηκε άγρια στην πυλωτή του σπιτιού της. Ο ίδιος μιλώντας στο ThrakiToday συγκλονισμένος από τα όσα έζησε η αδερφή του λίγο πριν ξεψυχήσει.

«Ήταν ένας άγιος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ένα χαμογελαστό παιδί. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της. Άκουσα τις φωνές βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τη φωτιά. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οι γείτονες ότι είναι ένας άνθρωπος καμένος εκεί. Μετά ο μπαμπάς μου βρήκε τα κλειδιά της αδελφής μου πάνω στην πόρτα και καταλάβαμε ότι πρόκειται για αυτήν».

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς η αδερφή του δεν είχε σχέση, κάτι που γνώριζε ο ίδιος γιατί όπως ανέφερε τα συζητούσε όλα με την αδερφή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ