Νηπιαγωγός φίμωνε τα παιδιά γιατί την ενοχλούσαν! - iefimerida.gr

Νηπιαγωγός φίμωνε τα παιδιά γιατί την ενοχλούσαν!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άντεχε τις φωνές των μικρών παιδιών που είχε αναλάβει να προσέχει και τα... φίμωνε με χαρτοταινία ή τα απομόνωνε σε διπλανό δωμάτιο. Η νεαρή νηπιαγωγός του 2ου Νηπιαγωγείου στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας που είχε προκαλέσει αναστάτωση και οργή στους γονείς των παιδιών με την αντιπαιδαγωγική και επικίνδυνη συμπεριφορά της, τιμωρήθηκε με προσωρινή αργία 15 ημερών.

Την απόφαση για την αναστολή άσκησης των καθηκόντων της νηπιαγωγού, που είναι η ανώτατη προβλεπόμενη από το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και τη νομοθεσία, υπέγραψαν ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα και πειθαρχική διαδικασία και η ποινή που θα της επιβληθεί μετά την ολοκλήρωσή τους θα είναι βαρύτατη και παραδειγματική. Μέχρι στιγμής από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί, φαίνεται ότι η νηπιαγωγός- τέρας εφάρμοζε για καιρό την απαράδεκτη τακτική της, ώσπου κάποιο από τα παιδιά του νηπιαγωγείου έκανε λόγο στους γονείς του γι' αυτά που υπέστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ