Σεσημασμένος βιαστής ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας στην Ξάνθη - iefimerida.gr

Σεσημασμένος βιαστής ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας στην Ξάνθη

Σεσημασμένος βιαστής ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος της άγριας δολοφονίας στην Ξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 35χρονος σεσημασμένος βιαστής ανακρίνεται από τις Αστυνομικές Αρχές ως ο βασικός ύποπτος του άγριου φονικού στην Ξάνθη.

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του άνδρα από ένα αποτύπωμα που βρήκαν σε αυτοκίνητο της πυλωτής. Μετά την ταυτοποίηση βρήκαν ότι ανήκει στον 35χρονο άνδρα ο οποίος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού και ναρκωτικά. Μάλιστα, φαίνεται να είναι γείτονας της άτυχης κοπέλας.

Η 34χρονη έπεσε θύμα βιασμού και άγριας σεξουαλικής κακοποίησης πριν της βάλουν φωτιά και την κάψουν ζωντανή. (Διαβάστε όλο το χρονικό του εγκλήματος πατώντας εδώ).

Ο πατέρας μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το πώς αντιλήφθηκε ότι ο άνθρωπος που καιγόταν, ουρλιάζοντας στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διέμενε με την οικογένειά του, ήταν η κόρη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ