Υπάρχει κράτος, υπάρχει πολιτεία - iefimerida.gr

Υπάρχει κράτος, υπάρχει πολιτεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προχώρησε σήμερα σε δηλώσεις αναφορικά με τα στημένα παιχνίδια την εθνική, τους διεθνείς και σχετικά με τις φήμες για την απειλή της ζωής του.

«Υπάρχει κράτος και ευνομούμενη Πολιτεία», δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος και συμπλήρωσε, «Στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης», συνεχίζοντας ότι πιστεύει στην κοινωνία και τους νόμους της. Αργότερα του ζητήθηκε να απαντήσει στις απειλές εναντίον της ζωής του. Τότε απάντησε με ερώτηση: «Αν σας έλεγαν εσάς κάτι τέτοιο, τι θα σκεφτόσασταν;»

Μετά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας απάντησε και στα παράπονα των ομάδων που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άδεια αδειοδότησης για την συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα στα πλαίσια της FIFA «Δεν έχω να απαντήσει κάτι σε αυτούς που δεν πήραν άδεια. Από το καθετί που γίνεται, από ένα ανάποδο πλάγιο άουτ μέχρι τις αδειοδοτήσεις φταίει ο Πιλάβιος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας γιατί όσο το θέμα συνεχίζεται δεν κάνει καλό σε κανέναν και ειδικά για το ποδόσφαιρο».

Όσον αναφορά τους διεθνείς και την ανησυχία τους σχετικά με τα νέα συμβόλαια και την δυνατότητα μονομερούς λύσης των συμβολαίων τους από τις ομάδες, χωρίς δυνατότητα προσφυγής από τους ποδοσφαιριστές δήλωσε: «Θα μιλήσω με τους παίκτες. Νομίζω πως είναι πολύ κακό για το τίποτα. Τίποτα δεν θα αποφασιστεί στη γενική συνέλευση της Παρασκευής όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε. Στη Ζυρίχη μίλησα με εκπρόσωπο της FIFPro και είπαμε πως μέσα στον Ιούνιο θα κανονίσουμε συνάντηση είτε μέσα στο Άμστερνταμ, είτε μέσα στην Αθήνα. Εμείς ακολουθούμε τις επιταγές της FIFA».

Στο τέλος δήλωσε άγνοια για την συμφωνία του Ζήση Βρύζα με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι δεν έχει ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ