Στοιχεία σοκ - Στους 46.000 ανέρχονται οι συνταξιούχοι-μαϊμού - iefimerida.gr

Στοιχεία σοκ - Στους 46.000 ανέρχονται οι συνταξιούχοι-μαϊμού

Στοιχεία σοκ - Στους 46.000 ανέρχονται οι συνταξιούχοι-μαϊμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 46.000 ανέρχονται οι περιπτώσεις παράνομης λήψης συντάξεων που έχουν εντοπιστεί έως τώρα, μέσω της διαδικασίας απογραφής των μεγάλων ασφαλιστικών οργανισμών. Τα ποσά που τους έχουν καταβληθεί θα αναζητηθούν στο ακέραιο ύστερα από την προσκόμιση των σχετικών στοιχείων στη Δικαιοσύνη.

Η διαδικασία της απογραφής αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως τόνισε την Πέμπτη ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Σε ότι αφορά ειδικές περιπτώσεις συνταξιοδοτικών παροχών (π.χ. συντάξεις αιτία θανάτου σε χήρες, άγαμες θυγατέρες κ.λπ.) η προθεσμία εκπνέει στις 28.2.2013, οπότε και σύμφωνα με τον υπουργό, θα προκύψει, για πρώτη φορά, η πλήρης εικόνα τόσο για το σύνολο των νόμιμα καταβαλλόμενων συντάξεων και ασφαλιστικών παροχών, όσο και για το μέγεθος των «διαρροών» του συστήματος λόγω παράνομων συντάξεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ