Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ: Να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπιλώνουμε αθώους - iefimerida.gr

Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ: Να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπιλώνουμε αθώους

Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ: Να είμαστε προσεκτικοί -Να μην σπιλώνουμε αθώους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δικαστές είναι αυτοί που θα κρίνουν ποιοι είναι οι ένοχοι στην υπόθεση του ΕΟΤ και θα τους στείλουν στη φυλακή είπε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς και τόνισε πως δεν πρέπει να σπιλώνονται αδίκως αθώοι άνθρωποι.

Ο κ. Λειβαδάς μίλησε στην εκπομπή «Πρώτο Πρόγραμμα» στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και επεσήμανε «Θέλουμε οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή, αν το κρίνει αυτό ο δικαστής και θέλουμε να μην σπιλώνονται αδίκως αθώοι άνθρωποι. Αλλά για να το επιτύχουμε αυτό, πρέπει να προσέχουμε να μην κάνουμε δηλώσεις, είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε προσεχτικοί».

Τόνισε ότι υπάρχει πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την πολύκροτη υπόθεση με τις επιταγές του ΕΟΤ και προσέθεσε: «η έρευνα η αστυνομική και η εισαγγελική, μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν εντοπίζει ούτε έναν άνθρωπο του ΕΟΤ μπλεγμένο σε αυτή την υπόθεση».

Σημείωσε, ακόμη, πως η ΕΔΕ δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη υπόθεση και πως εξετάζεται αναφορικά με τις διαδικασίες αν υπήρξαν σφάλματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ