Oλγα Κεφαλογιάννη: «Θα πατάξουμε τη διαφθορά» στο υπουργείο Τουρισμού - iefimerida.gr

Oλγα Κεφαλογιάννη: «Θα πατάξουμε τη διαφθορά» στο υπουργείο Τουρισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε εγκαίρως εντολή για άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που συγκλονίζει το υπουργείο και αφορά απόπειρα πρώην ειδικού συμβούλου του Νίκου Καραχάλιου να εισπράξει επιταγή ύψους 147.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα των Χριστουγέννων συνελήφθησαν πέντε ατόμα και σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης από κοινού και πλαστογραφία μετά χρήσης. Ο ειδικός σύμβουλος βαρύνεται και με την κατηγορία της υπεξαίρεσης προς την υπηρεσία.

Οι κύκλοι του υπουργείου Τουρισμού τόνιζαν ότι όλα θα πρέπει άμεσα να διαλευκανθούν και να έρθουν στο φως. «Το χτύπημα της διαφθοράς αποτελεί κύριο μέλημα της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού και για τον λόγο αυτόν γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειας προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωναν, σύμφωνα με το AΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ