Γερμανοί βιομήχανοι: Ευρωπαϊκή εποπτεία στην Ελλάδα αλλιώς δεν έχει διάσωση - iefimerida.gr

Γερμανοί βιομήχανοι: Ευρωπαϊκή εποπτεία στην Ελλάδα αλλιώς δεν έχει διάσωση

Γερμανοί βιομήχανοι: Ευρωπαϊκή εποπτεία στην Ελλάδα αλλιώς δεν έχει διάσωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αθήνα θα πρέπει να ανεχτεί περιορισμένη παρέμβαση αν θέλει να πετύχει η διάσωση της Ελλάδας δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών BDI, Χάνς Πέτερ Κάιτελ, ο οποίος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ μιας ευρωπαϊκής εποπτείας για επίβλεψη των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα.

«Το συνολικό πακέτο διάσωσης βασίζεται και στο ότι όντως το φορολογικό σύστημα θα λειτουργεί», δήλωσε ο Χάνς Πέτερ Κάιτελ στην Deutsche Welle. Πρόσθεσε μάλιστα «επομένως το θέμα δεν είναι εάν οι πλούσιοι Έλληνες ξαναφέρουν τα χρήματά τους στη χώρα, αλλά είναι επίσης θέμα ευρωπαϊκής εποπτείας στην Ελλάδα προκειμένου να μπει σε τάξη το φορολογικό σύστημα»

Μάλιστα ήταν ξεκάθαρος πως αν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει με αυτήν την παρέμβαση, τότε η διάσωση δε θα λειτουργήσει. Επεσήμανε μάλιστα πως για να μην σπεύσουν και άλλες υπό κρίση χώρες και ζητήσουν παρόμοιες διευκολύνσεις θα πρέπει να υπάρξουν ξεκάθαροι και αυστηροί όροι, όπως αυτός της εποπτείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ