Ενα λάθος sms τον έσωσε από την αυτοκτονία - iefimerida.gr

Ενα λάθος sms τον έσωσε από την αυτοκτονία

Ενα λάθος sms τον έσωσε από την αυτοκτονία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απελπισμένο μήνυμα κειμένου που έφτασε σε λάθος παραλήπτη ήταν αρκετό για να κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές και να σώσουν στο παρά πέντε έναν άνθρωπο από την αυτοκτονία.

Ενας κάτοικος της Λυών στη Γαλλία έλαβε μήνυμα στο κινητό του από κάποιον άνθρωπο που δεν ήξερε ο οποίος του γνωστοποιούσε τις προσθέσεις του να αυτοκτονήσει.

Ο άνδρας συνειδητοποίησε ότι το μήνυμα προοριζόταν για κάποιον άλλο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές της πόλεις έχοντας, πλέον, τα στοιχεία του παραλήπτη βρέθηκαν το ταχύτερο δυνατόν έξω από το διαμέρισμά του και όταν εκείνος δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις τους ειδοποίησαν την πυροσβεστική και κατόρθωσαν να μπουν στο διαμέρισμα σπάζοντας την πόρτα.

Ο επίδοξος αυτόχειρας κειτόταν στο πάτωμα, με δύο άδειες φιάλες οινοπνευματωδών δίπλα του και «ήδη είχε αρχίσει να κόβει τις φλέβες στους καρπούς του». Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, σώζοντας τη ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ