Κολάζει η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Λυσσασμένη Γάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κολάζει η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Λυσσασμένη Γάτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικό έχουν προκαλέσει οι προκλητικές εμφανίσεις της Σκάρλετ Γιόχανσον σε θέατρο του Broadway στα πλαίσια του ρόλου της ως Μάγκι στο Λυσσασμένη Γάτα του Τένεσι Γουίλιαμς. Παρόλο που η ίδια επιμένει ότι στόχος της δεν είναι να τονίσει την σεξουαλικότητα της ηρωίδας της.

«Θεωρώ ότι η σεξουαλικότητα της Μάγκι είναι συνήθως υπερβολικά εκτεθειμένη και υπερβολικά τονισμένη. Στην πραγματικότητα είναι ένα επουσιώδες κομμάτι του έργου».

Κολάζει η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Λυσσασμένη Γάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του πλανήτη η οποία, ουσιαστικά, ακυρώνει τόσο την Ελίζαμπεθ Τέιλορ (όσο και τις Άσλει Τζούντ και Κάθλιν Τέρνερ που την διαδέχθηκαν) που στήριξαν τις δικές τους εμφανίσεις ακριβώς σε αυτό το στοιχείο.

Κολάζει η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Λυσσασμένη Γάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ενώ, όσον αφορά το ήδη διαβόητο πόστερ (βλέπε κεντρική φωτό) της παράστασης, δηλώνει πως δείχνει απλά «την λαχτάρα της ηρωίδας για επαφή».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Σκάρλετ εμφανίζεται στο Broadway μετά την βραβευμένη με Τόνι ερμηνεία της στο A View From the Bridge του Άρθουρ Μίλλερ, στο οποίο έπαιζε μια παρθένα.

Κολάζει η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Λυσσασμένη Γάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ