Πού θα περάσουν Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί - iefimerida.gr

Πού θα περάσουν Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ΑΘήνα θα κάνει φέτος Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός αφού ακολουθεί το σφιχτό πρόγραμμα διακυβέρνησης και θα παρακολουθεί το κυβερνητικό έργο ακόμη και μέσα στις γιορτές. Σίγουρα πάντως ο Αντώνης Σαμαράς θα ξεκλέψει λίγο χρόνο για την αγαπημένη του κόρη Λένα, η οποία έρχεται από το Λονδίνο όπου σπουδάζει.

Ο Αλέξης Τσίπρας ταξιδεύει σε Βραζιλία - Αργεντινή με τη σύζυγό του Περιστέρα και τα δύο τους παιδιά, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά του. Όσο για τον Φώτη Κουβέλη, όπως αναφέρει η Real News, θα γιορτάσει με τη σύζυγό του Φωτεινή και τις δυο τους κόρες.

Ο Κώστας Καραμανλής με τη Νατάσα και τα δίδυμα αναχωρούν αύριο για την Πελοπόννησο όπου θα υποδεχτούν και το 2013. Τέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκεται τις γιορτινές μέρες στην πρωτεύουσα, αφού τα μαθήματά του στο Χάρβαρντ έχουν τελειώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ