Λαυρεντιάδης: O στενός μου συνεργάτης μου είχε κάνει...μάγια! - iefimerida.gr

Λαυρεντιάδης: O στενός μου συνεργάτης μου είχε κάνει...μάγια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης τα απέδωσε όχι στις δικές του επιλογές αλλά σε...μεταφυσικές δυνάμεις καθώς όπως επισημαίνουν συνεργάτες τού πρώην μετόχου της Proton Bank , ο ίδιος πίστευε , ότι στενός του συνεργάτης του είχε κάνει...μάγια!

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ από το «Βήμα της Κυριακής» τους τελευταίους μήνες φερόταν να είχε έλθει σε πλήρη ρήξη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον οποίο μάλιστα στο παρελθόν τον εμπιστευόταν «τυφλά».

Την ίδια ώρα έρχονται στην δημοσιότητα οι παρασκηνιακές επιλογές του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα πάντα με το Βήμα της Κυριακής είχε σειρά συναντήσεων με πολιτικούς από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και το ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπους της εκκλησίας και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να «προσεγγίσει δικαστές που χειρίζονται την υπόθεσή του και να έχει ευνοϊκή κατάληξη το θέμα του».

Παράλληλα, φέρεται να είχε σχέση -τις περισσότερες φορές με οικονομικά ανταλλάγματα- με πρώην και νυν στελέχη του ΣΔΟΕ, της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ, έτσι ώστε να έχει άμεση πληροφόρηση για θέματα που μπορεί να τον αφορούν ή για άλλες απόρρητες έρευνες.

Πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο και τις υψηλές διασυνδέσεις του θα μπορούσε να ασκήσει πίεση σε δικαστικούς λειτουργούς για να μην προφυλακιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ