Σαρρής: Έκαναν την Ελλάδα... Ανταρκτική για να εισπράττουν μαϊμού αποζημιώσεις - iefimerida.gr

Σαρρής: Έκαναν την Ελλάδα... Ανταρκτική για να εισπράττουν μαϊμού αποζημιώσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδίστακτα κυκλώματα επί δεκαετίες παρουσίαζαν την Ελλάδα ως... Ανταρκτική προκειμένου να παραπλανούν τις αρχές και να εισπράττουν μαϊμού αγροτικές αποζημιώσεις σε συνεργασία σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένους πολιτικούς.

Στην απίστευτη αυτή καταγγελία προχώρησε σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Θεόδωρος Σαρρής:

«Βάφτιζαν το ψάρι, κρέας και εμφάνιζαν τη χώρα μας να έχει συνεχώς κακοκαιρία, να πέφτει συνεχώς χαλάζι, να ρίχνει ολόχρονα χιόνι και να πλημμυρίζουν συνεχώς χιλιάδες στρέμματα από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Και όλα αυτά για να εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ σε "μαϊμού" αγροτικές αποζημιώσεις. Εκαναν, σας λέω, την Ελλάδα, Ανταρκτική»

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, για να γίνει περισσότερο πειστικός, όταν πήγε να υποβάλει την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εξήγησε ότι η χώρα μας αξιώνει αποζημιώσεις ανάλογα με τα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ