Aυτός είναι ο διάδοχος του Νίκου Καραχάλιου στον ΕΟΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Aυτός είναι ο διάδοχος του Νίκου Καραχάλιου στον ΕΟΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καλά καλά ανακοινωθεί επισήμως η απομάκρυνση Καραχάλιου από τη θέση γενικού γραμματέα στον ΕΟΤ ανακοινώθηκε ο διαδοχός του: είναι ο Πάνος Λειβαδάς, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής γραμματέας στον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος.

Μετά την περιπέτεια με τον Νίκο Καραχάλιο που επί μέρες απασχόλησε κυρίως τις παραπολιτικές στήλες, ο νέος γενικός γραμματεάς του ΕΟΤ που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι ένας πολιτευτής της ΝΔ, οικογενειάρχης με τρία παιδιά και ενασχόληση με την επικοινωνία.

Ο Πάνος Λειβαδάς είναι 48 χρονών με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και στις Πολιτικές Επιστήμες στις ΗΠΑ, αλλά και με μάστερ και διδακτορικό στην Αθήνα με αντικείμενο την Εκλογική Συμπεριφορά. Αν και επί 17 χρόνια εργάστηκε στον κλάδο εμπορίας τροφίμων, από το 2003 επιστρατεύτηκε από τη Νέα Δημοκρατία:αρχικά στην επικοινωνιακή ομάδα, και από τον Μάρτιο του 2004 ανέλαβε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Επικρατείας και αργότερα του Υπουργείου Εσωτερικών, στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα το 2009 του ανατέθηκε η Διεύθυνσητου Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στο βιογραφικό του μεταξύ τω θεμάτων με τα οποία έχει ασχοληθεί είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, οι ενεργειακές συμφωνίες με Ρωσία, Βουλγαρία, Ιταλία και Τουρκία, η προβολή της Ελλάδος στην Κίνα, το Veto Καραμανλή στο Βουκουρέστι, η παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, κα.

Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, απέτυχε όμως να εκλεγεί. Τώρα αναλαμβάνει τον οργανισμό τουρισμού σε μια καθοριστική στιγμή για την εικόνα της χώρας και την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος που μπορεί να αποτελέσει βασικό αναπτυξιακό μοχλό.

Ο Πάνος Λειβαδάς είναι παντρεμένος με την Αθηνά Κρανίδου και έχει 3 παιδιά, τον Βασίλη, την Υβόννη-Θεοδώρα και τον Γιώργο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ