Πέταξαν γόπα έξω από το παράθυρο και τις υπέβαλαν σε έλεγχο σωματικών κοιλοτήτων [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέταξαν γόπα έξω από το παράθυρο και τις υπέβαλαν σε έλεγχο σωματικών κοιλοτήτων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα και στιγμή που αποφάσισε να πετάξει τη γόπα της έξω από το παράθυρο μάλλον έχει μετανοιώσει η 38χρονη Τεξανή Άντζελ Ντόμπς που είδε την τροχονόμο να την σταματάει και να της κάνει έλεγχο σε κάθε κοιλότητα του σωματός της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα διερχόμενα αυτοκίνητα -που άρχισαν να κορνάρουν- βλέποντας την οδηγό (Άντζελ Ντόμπς) και την συνοδηγό (την 24χρονη ανηψιά της, Άσλει Ντόμπς) να υποβάλλονται σε εξονυχιστικό έλεγχο των σωματικών τους κοιλοτήτων, καθώς στο Τέξας θεωρείται αδίκημα να πετάς σκουπίδια έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Ακόμη και αν η αστυνομικός Κέλι Χέντισον δεν είχε κανένα λόγο για να κάνει κάτι τέτοιο καθώς πουθενά στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν ναρκωτικά.

Αυτό όμως που έκανε το συγκεκριμένο βίντο viral -και οδήγησε την αστυνομικό να τεθεί σε διαθεσιμότητα- είναι ότι χρησιμοποίησε το ίδιο γάντι για να ψάξει τις κοιλότητες της θείας και της ανηψιάς. Κάτι που δεν το λες και πολύ υγειινό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικοί στο Τέξας έχουν κατηγορηθεί για παράνομη έρευνα σωματικών κοιλοτήτων οδηγών που σταματούν για ασήμαντες παραβάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ