Μαχαίρωσαν αστυνομικό πριν τον αγώνα Ολυμπιακού - Παναχαϊκής - iefimerida.gr

Μαχαίρωσαν αστυνομικό πριν τον αγώνα Ολυμπιακού - Παναχαϊκής

Μαχαίρωσαν αστυνομικό πριν τον αγώνα Ολυμπιακού - Παναχαϊκής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μικρής έκτασης επεισοδίων που έγιναν έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής, πριν ξεκινήσει ο αγώνας της πατρινής ομάδας με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ειδικότερα, ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο έξω από την θύρα της σκεπαστής, όταν οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο, χωρίς να έχουν εισιτήρια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους οπαδούς, ενώ κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι ο δεύτερος αστυνομικός.

Και οι δύο αστυνομικοί έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Δεν έληξε το ματς

Στο 88ο λεπτό διεκόπη οριστικά ο αγώνας Παναχαϊκή - Ολυμπιακός λόγω ρίψης αντικειμένων από τους φιλάθλους των γηπεδούχων κι ενώ το σκορ ήταν 1-1, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να προκριθούν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκούρτσα μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Φετφατζίδη στο 57΄. Στο 37΄ οι Πατρινοί έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Βοσκόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ