Θρήνος στον Αγιο Δημήτριο-Νεκρός ο 75χρονος που έπεσε στις ράγες του Μετρό - iefimerida.gr

Θρήνος στον Αγιο Δημήτριο-Νεκρός ο 75χρονος που έπεσε στις ράγες του Μετρό

Θρήνος στον Αγιο Δημήτριο-Νεκρός ο 75χρονος που έπεσε στις ράγες του Μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλη μια ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σταθμό του μετρό στον Αγιο Δημήτριο όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας που φέρεται να έπασχε από Αλτσχάιμερ έπεσε στις γραμμές και παρασύρθηκε από συρμό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος 75χρονος βρισκόταν στην πλατφόρμα με την κόρη του η οποία τον συνόδευε εξαιτίας του ότι έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, όταν ξαφνικά ξέφυγε της προσοχής της κόρης του και δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί.

Μόλις συνειδητοποίησε το γεγονός, ο ηλικιωμένος, κατέβηκε στις ράγες και άρχισε να περπατά προς την κατεύθυνση του συρμού στον οποίο είχε επιβιβαστεί η κόρη του.

Εκείνη, όμως τη στιγμή ερχόταν άλλο συρμός του Μετρό που τον παρέσυρε τον θάνατός του να είναι ακαριαίος, ενώ λίγη ώρα αργότερα η πυροσβεστική απεγκλώβισε το διαμελισμένο πτώμα του άτυχου άνδρα.

Ο σταθμός του Αγίου Δημητρίου είναι κλειστός και οι συρμοί της «Γραμμής 2» σταματούν στη Δάφνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ