Τι δήλωσαν Κούγιας και Μπέος μια ημέρα μετά τα «γαλλικά» - iefimerida.gr

Τι δήλωσαν Κούγιας και Μπέος μια ημέρα μετά τα «γαλλικά»

Τι δήλωσαν Κούγιας και Μπέος μια ημέρα μετά τα «γαλλικά»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα συνέχεια έδωσαν στην κόντρα τους οι δύο άνδρες αυτή τη φορά τηλεοπτικά, καθώς ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε νέες καταγγελίες, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος, από τα δικαστήρια, κατηγόρησε τον ποινικολόγο ότι ψεύδεται.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για απρόκλητη εξύβριση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση έπειτα μήνυση που υπέβαλε ο Αλέξης Κούγιας εναντίον του για το περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών την Τρίτη.

Ο Αχιλλέας Μπέος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ενώ θα κρατηθεί στο Α.Τ. Ελληνικού για να οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

«Όσα δηλώνει ο κ. Κούγιας είναι ψευδή και συκοφαντικά και τίποτα άλλο. Παραποιεί τα γεγονότα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου εξερχόμενος από την Ευελπίδων.

Τόνισε ακόμη ότι ο ίδιος παρέμεινε στο σπίτι του όση ώρα τον αναζητούσε η αστυνομία, ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Κούγιας είχε ενημέρωση «εκ των έσω» και δεν εμφανίζεται για να μη τον συλλάβουν μιας και ο ίδιος του έχει ασκήσει μήνυση.

«Εγώ φοράω παντελόνια γιατί τα τιμάω. Αλλοι τα φοράνε γιατί κρυώνουν» είχε δηλώσει νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος.

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στον Alpha ότι στον καβγά της Τρίτης ο Αχιλλέας Μπέος τον απείλησε και του είπε «Θα πεθάνεις. Δεν τη γλιτώνεις ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου».

Κατήγγειλε, ακόμη, ότι από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με τους στημένους αγώνες, στην οποία είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας, δέχεται απειλές, ενώ δήλωσε ότι πρόσφατα ένας από τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο του έβαλε ένα πιστόλι στον κρόταφο μέσα σε νυχτερινό κέντρο.

Συνελήφθη και η Ανθή Βούλγαρη

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και της Ανθής Βούλγαρη, της εφημερίδας Espresso, καθώς ο κ. Κούγιας είχε υποβάλει μήνυση και κατά της δημοσιογράφου για δημοσίευμα που αφορούσε το χθεσινό περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο.

Η δημοσιογράφος θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ