Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα - iefimerida.gr

Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα

Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου που έχει στην παρωτίδα θα υποβληθεί την Πέμπτη ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα, καθώς ο καρκίνος τον χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.

Τη γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν στην Μπαρτσελόνα μόλις έγινε γνωστή, από την Mundo Deportivo, η είδηση της επανεμφάνισης του καρκίνου που είχε στην παρωτίδα ο Τίτο Βιλανόβα.

Όπως αναφέρει και το sport24.gr τον Νοέμβριο του 2011 ο Τίτο Βιλανόβα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στην παρωτίδα που είχε σαν αποτέλεσμα την απουσία του από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα για ένα μεγάλο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, τις οποίες δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα η Μπαρτσελόνα, αντικαταστάτης του Βιλανόβα θα είναι πιθανότατα ο βοηθός του, Τζόρντι Ρόουρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ