Στουρνάρας: «Ήμασταν τζίτζικες και γίναμε μέρμηγκες» - iefimerida.gr

Στουρνάρας: «Ήμασταν τζίτζικες και γίναμε μέρμηγκες»

Στουρνάρας: Να αφήσουμε τους πανηγυρισμούς γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας υποστήριξε πως το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα . «'Η θα μείνουμε στο λυκόφως ή θα βγούμε στο λυκαυγές. Η' θα αποδειχθεί ότι θα τα καταφέρουμε η ότι δεν θα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής.

Παράλληλα ο κ. Στουρνάρας τόνισε «για πολλά χρόνια ήμασταν τζίτζικες τώρα γινόμαστε μέρμηγκες και αν είναι να χαλαρώσει κάτι στην πολιτική μας, αυτό θα γίνει από το 2014 και μετά..

Εάν καταφέρουμε να έχουν πλεόνασμα στο τέλος του 2013, κάτι που πιστεύω πως θα συμβεί, τότε θα υπάρξει και άλλη μείωση στα επιτόκια με τα οποία δανειζόμαστε, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει και άλλη μείωση χρέους».

Αναφερόμενος στην αναβάθμιση της Standard & Poor's είπε «ήταν μία ανέλπιστα θετική είδηση, όμως είμαστε ακόμα στην αρχή και δεν έχουμε πετύχει σχεδόν τίποτα. Πολύ λίγα πράγματα, γι αυτό ας αφήσουμε τους πανηγυρισμούς για το 2014».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ