Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ σαράντα σκαφάτοι της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ σαράντα σκαφάτοι της Θεσσαλονίκης

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ σαράντα σκαφάτοι της Θεσσαλονίκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγκυρα στη Θεσσαλονίκη ρίχνει το ΣΔΟΕ προκειμένου να ελέγξει 40 ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών αναψυχής στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι για χρόνια δήλωνα τα κότερα τους ως επαγγελματικά κατέθεταν εικονικά ναυλοσύμφωνα στο Λιμεναρχείο και τις αρμόδιες φορολογικές Αρχές και απαλλαγμένοι από τους υπέρογκους φόρους απολάμβαναν τις σκαφάτες διακοπές του με φίλους και συγγενείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα «των Νέων» ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αρμόδιος για οικονομικές υποθέσεις, Λάμπρος Τόγκας, διέταξε έρευνα προκειμένου να ελεγχθούν ακόμη και αυτοί που όταν είδαν πως σφίγγει ο ελεγκτικός έσπευσαν να αποχαρακτηρίσουν τα σκάφη τους από επαγγελματικά σε αναψυχής, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ευνοϊκή ρύθμιση και να μην υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ