7.000 γράμματα έστειλαν σε μια μέρα τα Ελληνόπουλα στον Άγιο Βασίλη - iefimerida.gr

7.000 γράμματα έστειλαν σε μια μέρα τα Ελληνόπουλα στον Άγιο Βασίλη

7.000 γράμματα έστειλαν σε μια μέρα τα Ελληνόπουλα στον Άγιο Βασίλη – φέτος θα τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερο παρά ποτέ τα Ελληνόπουλα γράφουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, μέσα σε ένα κλίμα βεβαρυμένο οικονομικά και ψυχολογικά σε όλα τα νοικοκυριά της χώρας. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αποφάσισαν να κάνουν έκπληξη στα παιδιά βάζοντας τον Λαγιο να τους απαντήσει -μέσω του Ευγένιου Τριβιζά.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ, ο Ευγένιος Τριβιζάς θα βάλει τον γάτο Ερμίκο Πις Φις να απαντήσει εκ μέρους του Άγιου Βασίλη σε όσα παιδιά του στείλουν γράμμα φέτος! Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι έστειλαν γράμμα στον Άγιο των δώρων και των ονείρων 100.000 παιδιά,ε νώ φέτος, αν και μόλις ξεκίνησε η αποστολή, συγκεντρώθηκαν 7.000 επιστολές μέσα στην πρώτη μέρα!

7.000 γράμματα έστειλαν σε μια μέρα τα Ελληνόπουλα στον Άγιο Βασίλη | iefimerida.gr 0

Σ«Εδώ και 20 χρόνια απαντάμε σε όλους. Φέτος όμως ανταποκριθήκαμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, θέλοντας να κάνουμε κάτι που να σέβεται τα παιδιά, να σέβεται τα ΕΛΤΑ και πάνω από όλα να είναι ένα πραγματικό δώρο. Απευθυνθήκαμε στον Ευγένιο Τριβιζά, έναν εφευρετικό και ανατρεπτικό συγγραφέα που απελευθερώνει το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους μας. Είναι ένας δημιουργός υπέροχων και αξέχαστων ηρώων που χάρη στη μαεστρία του έχει εξασφαλίσει μείζονα θέση στη διεθνή και ελληνική παιδική λογοτεχνία» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Χρήστος Βαρσάμης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ