Χαλάει ο καιρός – Χιόνια στην Πάρνηθα περιμένουν οι μετεωρολόγοι - iefimerida.gr

Χαλάει ο καιρός – Χιόνια στην Πάρνηθα περιμένουν οι μετεωρολόγοι

Χαλάει ο καιρός – Χιόνια στην Πάρνηθα περιμένουν οι μετεωρολόγοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα πτώση της θερμοκρασίας και κρύο προβλέπουν για σήμερα Τετάρτη οι μετεωρολόγοι, ενώ περιμένουν να χιονίσει το βράδυ και στην Πάρνηθα. Αν και κατά διαστήματα ο ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του, ωστόσο τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές και τα χιόνια στα ορεινά, και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, αλλά και οι τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο.

Στην Αττική τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Το βράδυ αναμένεται να πέσουν λίγα χιόνια και στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ