500.000 ευρώ «δώρο Χριστουγέννων» ζητά ο Μαυρίδης από την Παπαρίζου [βίντεο] - iefimerida.gr

500.000 ευρώ «δώρο Χριστουγέννων» ζητά ο Μαυρίδης από την Παπαρίζου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο στον επεισοδιακό χωρισμό του Τόνι Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου με τον μάνατζερ να ετοιμάζει νέα αγωγή με την οποία ζητά 500.000 ευρώ αποζημίωση και το κλείσιμο της εταιρείας που δημιούργησαν μαζί και διαχειρίζεται τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες.

Η εκτενής έρευνα που έκανε η ομάδα του Τόνι Μαυρίδη για τα έσοδα της εταιρείας που έχουν δημιουργήσει μαζί με την Έλενα Παπαρίζου (και στην οποία ο Μαυρίδης κατέχει το 20%) οδήγησε τον μάνατζερ να ζητήσει μισό εκατομμύριο ευρώ, το κλείσιμο της εταιρίας, διευκρινήσεις για τις «σπατάλες» της Παπαρίζου και εξηγήσεις γιατί η τραγουδίστρια δεν δίνει λογαριασμό στον συνέταιρό της.

Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star που διευκρινίζει ότι ο συνήγορος του Μαυρίδη προσπάθησε να κλείσει την εταιρία (και το θέμα) εξωδικαστικά -κάνοντας δύο τηλεφωνήματα και στέλνοντας ένα e-mail- χωρίς επιτυχία. Μια απόπειρα επικοινωνίας, πάντως, που έρχεται να διαψεύσει η πλευρά της τραγουδίστριας.

Όπως και να καταλήξει η συγκεκριμένη ιστορία, αυτό που σίγουρα βγαίνει χαμένο είναι το συμφιλιωτικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ