Στουρνάρας: Δεν εφησυχάζουμε - Ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν εφησυχάζουμε - Ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός

Στουρνάρας: Δεν εφησυχάζουμε - Ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σπουδαιότητα της απόφασης του Eurogroup, αλλά και στην αναβάθμιση του αξιόχρεου της χώρας κατά έξι μονάδες από τη Standard & Poor's,αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας παράλληλα, όμως ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και ανηφορικός.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις και τις εκρεμμότητες που υπάρχουν και τόνισε πως ναι μεν η απόφαση της Standard & Poor's είναι σημαντική, ωστόσο, όπως είπε, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και ανηφορικός.

Ερωτώμενος για την είσπραξη του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ είπε πως «περιμένουμε την απόφαση την Παρασκευή», ενώ σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψουμε στις αγορές νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν, ο υπουργός Οικονομικών είπε πως είναι πολύ νωρίς για να γίνει μια τέτοια εκτίμηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ