ΟΣΦΠ - ΠΑΟ απόψε στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

ΟΣΦΠ - ΠΑΟ απόψε στο ΣΕΦ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρόνται απόψε στις 22:00 για τρίτο τελικό των πλέι οφ στο ΣΕΦ. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός έχει μία τελευταία ευκαιρία να επανέλθει στην μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου, μετά το 2-0 του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός, θα προσπαθήσει να τελειώσει την υπόθεση πρωτάθλημα στην έδρα των ερυθρολεύκων κάνοντας το 3-0.

Στην τελευταία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι είχαν έντονα παράπονα για την διαιτησία, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όμως να απαντά λέγοντας «Δεν μίλησα για την διαιτησία σε κανένα από τα τρία προηγούμενα ματς που ηττηθήκαμε και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα».

Απόψε λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει σήμερα να πάρει το πρώτο «ματς μπολ» του πρωταθλήματος, ενώ οι ερυθρόλευκοι σήμερα τα παίζουν όλα ή τίποτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ