Είκοσι χρόνια φυλακή στην 32χρονη που έσφαξε την πεθερά της στη Χαλκιδική - iefimerida.gr

Είκοσι χρόνια φυλακή στην 32χρονη που έσφαξε την πεθερά της στη Χαλκιδική

Εικοσι χρόνια φυλακή στην 32χρονη Θεσσαλονικιά που έσφαξε την πεθερά της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 20 χρόνια φυλακή και όχι σε ισόβια καταδικάστηκε η 32χρονη μητέρα τριών ανηλίκων που τον περασμένο Ιανουάριο κατακρεούργησε την 59χρονη πεθερά της, επιφέροντάς της 68 θανάσιμες μαχαιριές.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης με πλειοψηφία (6-1 ψήφους) και κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου, έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εν βρασμώ ψυχικής ορμής και την καταδίκασε κατά πλειοψηφία (πάλι με ψήφους 6-1) σε κάθειρξη 20 ετών.

Με την μετατροπή της κατηγορίας, από ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής, και παρότι δεν της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, έσπασε τα ισόβια.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων, το χέρι τις 32χρονης «όπλισε» η κακή διαπροσωπική σχέση που είχε με την πεθερά της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Στην απολογία της η 32χρονη υποστήριξε ότι η πεθερά της αμφισβητούσε την πατρότητα των τριών μικρών παιδιών της και ζητούσε να υποβληθεί σε τεστ DNA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ