Αλαφούζος: «Η ντροπιαστική ήττα από την Βέροια δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες» - iefimerida.gr

Αλαφούζος: «Η ντροπιαστική ήττα από την Βέροια δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες»

Αλαφούζος: «Η ντροπιαστική ήττα από την Βέροια δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως η ντροπιαστική ήττα των «πράσινων» από τη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες, τόνισε πως είναι ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε λόγο για κάθαρση στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ: «Η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια.

Όποιος θέλει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τη διοίκησή του, συμπεριλαμβανομένης της Αυτής Υψηλότητας και των εμφανών και αφανών υποστηρικτών του, είναι ευπρόσδεκτος.

Όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ