Καρχιμάκης σε Στρατούλη: Όταν εσείς δέρνατε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν ανεπίτρεπτες οι επιθέσεις; - iefimerida.gr

Καρχιμάκης σε Στρατούλη: Όταν εσείς δέρνατε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν ανεπίτρεπτες οι επιθέσεις;

Καρχιμάκης σε Στρατούλη: Όταν εσείς δέρνατε στελέχη του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση μέσω facebook εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης στον Δημητρη Στρατούλη και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καταγγελία για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο τελευταίος έξω από το ΟΑΚΑ από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Καρχιμάκης αφού καταδίκασε την επίθεση κατά του κ. Στρατούλη στη συνέχεια τον κατηγόρησε λέγοντας « όταν επιχειρούσατε και προπηλακίζατε και δέρνατε, ορισμένοι ακραίοι από σας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και σε αμιγώς πολιτικές, δεν ήταν οι επιθέσεις αυτές ανεπίτρεπτες; Μήπως ήταν επιθέσεις δημοκρατικές και επιτρεπτές; περιφρουρούσατε ή υπονομεύατε».

Τι έγραψε ο Μιχάλης Καρχιμάκης στο facebook

«Αγαπητέ σύντροφε Στρατούλη. Χυδαία και απαίσια η δολοφονική επίθεση εναντίον σου από τα φασιστόμουτρα της Χρυσή Αυγής. Ειλικρινά ανεπίτρεπτη και φασιστογκαγκστερική, όταν όμως επιχειρούσατε και προπηλακίζατε και δέρνατε, ορισμένοι ακραίοι από σας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και σε αμιγώς πολιτικές [Αγιοι Ανάργυροι, Λαμία, Αργυρούπολη, κ.λπ].

ΔΕΝ ήταν οι επιθέσεις αυτές ανεπίτρεπτες; Μήπως ήταν επιθέσεις δημοκρατικές και επιτρεπτές; ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΤΕ η ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΤΕ, το δημοκρατικό δικαίωμα ενός πολιτικού φορέα και των στελεχών του να εκφράσουν δημοκρατικά τις απόψεις τους; ΕΚΚΟΛΑΨΑΤΕ κάποιοι από σας το αυγό του φιδιού και τώρα διαμαρτύρεστε γιατί βρήκαν δικαιολογητική βάση και άλλοθι τα ναζιστόμουτρα αντιγράφοντας τις πρακτικές ορισμένων από σας........τις οποίες και ανεχόσαστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ