Μπαλασόπουλος: Ο Μανιτάκης δεν απολύει κανένα, βάζει τους δημάρχους να το κάνουν - iefimerida.gr

Μπαλασόπουλος: Ο Μανιτάκης δεν απολύει κανένα, βάζει τους δημάρχους να το κάνουν

Μπαλασόπουλος: Ο Μανιτάκης δεν απολύει κανένα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία διαβούλευση με τον υπουργό για τη διαθεσιμότητα, αφού δεν τους έχει δεχθεί ποτέ στο γραφείο του.

«Έχουμε πάει καμία δεκαριά φορές στο γραφείο του κ. Μανιτάκη και αρνείται να μας δει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνείται, τη στιγμή που από την πρώτη στιγμή είχαμε συγκεκριμένη πρόταση. Για ποια κινητικότητα μιλάμε όταν στις υπηρεσίες του δημοσίου που υποτίθεται ότι θα μετακινηθούν οι υπάλληλοι δεν έχει γίνει καταγραφή των ελλείψεων και των αναγκών;», είπε ο κ. Μπαλασόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε μάλιστα «η κυβέρνηση είναι στη λογική βλέποντας και κάνοντας. Μπορεί να μας προσλάβουν για έξι μήνες και μετά μπορεί να μας πετάξουν στο δρόμο δεν τους εμπιστευόμαστε», ενώ για τον κ. Μανιτάκη επεσήμανε ότι «έχει δίκιο όταν λεει ότι δεν θα υπογράψει καμία απόλυση, καθώς τις απολύσεις θα τις υπογράψουν οι δήμαρχοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ