Εκατοντάδες παιδιά έμειναν χωρίς φαγητό εξαιτίας της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Εκατοντάδες παιδιά έμειναν χωρίς φαγητό εξαιτίας της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Εκατοντάδες παιδιά έμειναν χωρίς φαγητό εξαιτίας της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και των εργαζομένων στο δήμο Αθηναίων έπειτα από το πρόβλημα που προέκυψε με τα γεύματα εκατοντάδων μαθητών.

Συγκεκριμένα, λόγω της απεργίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν δόθηκαν τα γεύματα που έπρεπε σε τριάντα από τους 80 βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου, ενώ δεν λειτούργησε και το καθημερινό πρόγραμμα έκτακτης βοήθειας 200 γευμάτων σε μαθητές σχολείων.

Ο Γιώργος Καμίνης, επέκρινε την απεργία στα μαγειρεία, σημειώνοντας πως εντέλει «οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς, που εργάζονταν, φρόντισαν και πέτυχαν ώστε στους 30 βρεφονηπιακούς σταθμούς να διανεμηθεί πρόχειρο γεύμα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα μαθημάτων με την άμεση κάλυψη των κενών».

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος του ΣΕΔΑ, Β. Πολυμελόπουλος, και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος, ανταπέδωσαν τους επικριτικούς χαρακτηρισμούς προς τον δήμαρχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ