Κατσουράνης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πράγματα που δεν έχει ξανακάνει» - iefimerida.gr

Κατσουράνης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πράγματα που δεν έχει ξανακάνει»

Κατσουράνης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πράγματα που δεν έχει ξανακάνει»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστα Κατσουράνης τόνισε κατά την διάρκεια της παρουσίασής του από τον ΠΑΟΚ πως θα δώσει το 100% για να δικαιώσει τους ανθρώπους του «Δικέφαλου του Βορρά», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πράγματα που δεν έχει καταφέρει έως τώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν υπόσχομαι συνήθως. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εκεί θα δώσω το 100% για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν καλές ιδέες, όλοι μαζί και εγώ θέλω να γίνω ένα κομμάτι για να φτάσει ψηλά. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τα νέα παιδιά. Η ομάδα έχει πολύ καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω στο κομμάτι που μπορώ και να του δώσω να καταλάβουν τι είναι το ποδόσφαιρο, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει την συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ, αν και για μένα το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Από τη στιγμή που θα παίξουμε προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στους ομίλους».

Υπήρχαν άλλες προτάσεις πλην αυτής του ΠΑΟΚ;
«Δεν το σκέφτηκα πολύ. Είδα μία ομάδα που με ήθελε και πιστεύει στις δυνατότητες μου και αυτό μέτρησε πιο πολύ».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ;
«Ο ΠΑΟΚ πάντα έπαιζε πολύ δυνατά στην έδρα του. Αν είμαστε καλά οργανωμένοι και βήμα - βήμα να αποκτάμε περισσότερη αυτοπεποίθηση παιχνίδι με παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πράγματα που δεν έχει ξανά πετύχει ως τώρα».

Έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η παρουσία ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ καλά το ποδόσφαιρο κάτι που δεν ίσχυε στην προηγούμενη ομάδα σου;
«Αισθάνομαι περισσότερη ασφάλεια. Στην ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκονται πρώην συμπαίκτες μου. Για το χαρακτήρα μου, τα πιο πολλά που γράφτηκαν είναι από ανθρώπους που δε με ξέρουν. Εγώ δεν κρίνω τον άνθρωπο αν δεν τον γνωρίζω. Στην προηγούμενη ομάδα μου, εγώ ήμουν ο εύκολος στόχος. Κύριος πήγα και κύριος έφυγα, όμως. Δε δημιούργησα ποτέ πρόβλημα».

Για τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο και την συνεργασία σας με τον κ. Δώνη;
«Με τον κ. Δώνη μιλήσαμε μια φορά στο τηλέφωνο. Στην καριέρα μου έχω παίξει πάνω από 50 φορές ως σέντερ μπακ. Δεν είναι στο χέρι μου να αποφασίσω. Μου αρέσει να παίζω και στις δύο θέσεις».

Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο. Αν σας ζητούσε ο κ. Σαββίδης την γνώμη σας τι θα του λέγατε ότι πρέπει να γίνει για να τα καταφέρει;
«Ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά δε μπορώ να το πω εδώ. Ολοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση. Κάτι καλό γίνεται. Με υπομονή και με δουλειά, μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει πράγματα που δεν τα έχει ξανακάνει».

Αισθάνεσαι έτοιμος να αγωνιστείς από το πρώτο παιχνίδι που θα έχεις δικαίωμα;
«Εχουμε ακόμα γύρω στις δύο εβδομάδες μέχρι να μπορώ να είμαι σε θέση να αγωνιστώ. Ολο αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση αλλά μου λείπει ο ρυθμός. Πιστεύω θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ μετά τη διακοπή».

Περιμένατε ποτέ να μείνετε στη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου για τόσο μεγάλο διάστημα εκτός ομάδας;
«Δεν το φανταζόμουν ποτέ. Επαιζα σε όλες μου τις ομάδες. Ηταν μία δύσκολη και περίεργη περίοδος. Προσπάθησα να το ξεπεράσω με την οικογένεια μου. Μετά από λίγο καιρό το συνειδητοποίησα. Αφού μου έτυχε έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Στο τέλος νομίζω ότι τελικά βγαίνω κερδισμένος από αυτό που έγινε».

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μικρογραφία της Εθνικής ομάδας; Επηρέασε την απόφαση σας ο κ. Σάντος;
«Αυτό είναι καλό. Για κάθε ομάδα, η Εθνική πρέπει να είναι παράδειγμα. Κυρίως η νοοτροπία της. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες στην Εθνική και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να αναπτύξει μεγαλύτερη δυναμική. Οχι δεν με επηρέασε στην απόφασή μου ο κ. Σάντος γιατί σε αυτό το διάστημα δε μιλήσαμε καθόλου».

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας είπε παρουσιάζοντας τον 33χρονο μέσο: «Κρίθηκε απαραίτητο ότι ο Κώστας Κατσουράνης μπορεί να μας βοηθήσει. Είμαι χαρούμενος που σήμερα είναι δίπλα μου. Πιστεύω θα βοηθήσει μαζί με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ μας να χτίσουμε την ομάδα που όλοι θέλουμε».Φωτογραφία: paokfc.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας Κώστας Κατσουράνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ